Kiváló!

A megérkezésünktől kezdve, csak pozitív élményeink voltak a szállással kapcsolatban, illetve a személyzet összes tagjával. Bármilyen kérdésünkben, kérésünkben azonnal a segítségünkre voltak. Élmény volt visszaérkezni mindennap, közvetlenek, segítőkészek voltak a portán. 4 napig gondtalanul tudtunk szülinapozni a párommal, a reggeli isteni volt, nagy segítség volt számunkra, hogy tartalmazta az ár. Bátran mondhatom, hogy mindenki kiemelt figyelmet kapott a vendégek közül. A szoba csodálatos volt, tiszta. Nagyon megkedveltük a recepción a szőke fiatal hölgyet, akin látszott, hogy szívvel lélekkel végzi a munkáját és a vendég az első neki. Egyébként Villányban a vendéglátás fogalma új értelmet nyert számunkra. Ennyi kedves emberrel nagyon régen találkoztunk. Ha újra Villányban járunk, biztos, hogy csak is az Oportóban fogunk megszállni, csak ajánlani tudom. ❤

Rebeka, Magyarország

 

Visszamegyünk!😊

Kiváló az elhelyezkedése!A személyzet meg egyszerűen csodás!!Visszamegyünk a barátainkkal hamarosan!!

Andrea, Magyarország

 

Nagyszerű!

Nagyon kényelmes volt az ágy, meleg volt a szobában, bőséges reggelit kaptunk és kérésre laktózmentes tejtermékeket is beszereztek reggelre.

K., Magyarország

 

Barátainknak is szívesen ajánlom! Visszajövünk!

Kedves a személyzet, bőséges reggeli. Tisztaság.

Melinda, Magyarország

 

Kiváló!

Nagyon különleges, szép szállás. Az elsők között lehettünk, akik itt nyaralhattak. Minden klassz volt, egyszer visszajövünk majd! Villány pedig a legjobb hely a borkóstolásra, a túrázásra, a szoborpark felkeresésére. Érdemes mindenképpen egyszer ellátogatni erre a gyönyörű helyre.

Magdolna, Magyarország